Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor Termeni şi Condiţii. 
Proprietarul acestui site isi asuma dreptul de a face modificari acestor prevederi fara o alta notificare.


Proprietarul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Regulamentele promotilor noastre sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul acestui site sau a paginii noastre de Facebook. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site, un produs nu poate face parte din doua promotii simultan, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Noi nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

PRETUL:Preturile afisate la produse includ TVA. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, noi ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


LIVRARE: Livrarea produselor se face prin curier sau ridicare personala. Tarifele de transport sunt urmatoarele: 

BUCURESTI: 
Comenzi cu valoare peste 200 lei - Gratuit.
Comenzi cu valoare sub 200 lei - 10 lei.

IN TARA:
Comenzile cu valoare peste 200 lei - Gratuit.
Comenzi cu valoare sub 200 lei - 18 lei.

CALITATEA PRODUSELOR: Atestam ca produsele comercializate si facturate de magazinul nostru indeplinesc parametrii de calitate si siguranta si nu afecteaza sanatatea si mediul inconjurator.

VERIFICAREA COLETULUI: Clientul poate solicita expres deschiderea coletului inainte de plata acestuia. Pentru acest serviciu, firma de curierat percepe o taxa de 5 lei, taxa care cade in sarcina clientului.

PLATA: Plata se face ramburs la primirea coletului sau numerar in cazul ridicarii personale.

RETURNAREA PRODUSELOR: Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile,denuntarea va fi notificata prin e-mail la adresa office@manusi-fitness.ro. Manusi-Fitness.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport, acestea urmand sa fie suportate de catre client. Suma inapoiata se va vira in contul clientului, comunicat in scris in notificarea transmisa prin email prin care isi exprima dorinta de returnare a produselor. Nu se accepta pentru returnare produsele a caror sigiliu a fost desfacut, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de catre client. Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail folosind sectiunea de contact a site ului nostru, respectiv sa ne contactati la numarul de telefon prezent in site.

Acest magazin online este operat de Sc Body Shape Nutrition SRL, persoana juridica romana avand CUI RO26777990,inscrisa la Registrul comertului cu nr J24/258/2010,cu sediul social in Baia Mare, Strada Granicerilor nr 101. Comunicarile scrie vor fi adresate catre Sc Body Shape Nutrition la adresa Strada Sergent Moise Constantin, nr 5C, sector 6, Bucuresti. Ne puteti contacta si prin email la office@manusi-fitness.ro sau telefonic la 0766.325.584.