Livrare  Produse

Dupa plasarea comenzii veti primi in mod automat un mail care atesta inregistrarea comenzii in serverul nostru. Noi va vom contacta telefonic folosind datele dumneavoastra pentru confirmare si pentru a stabili detalii despre livrare.Comenzile vor fi livrate doar dupa confirmarea telefonica.

Comenzile calificate pentru livrare, efectuate de luni pana vineri inainte de orele 13, vor fi livrate prin curier in aceeasi zi, restul urmand a fi livrate in urmatoarea zi lucratoare.

In Bucuresti taxele de transport prin curier sunt zero pentru comenzile ce depasesc suma de 200 sau 10 lei pentru cele sub 200 lei.Daca produsul exista pe stoc livrarea in Bucuresti se face in urmatoarea zi lucratoare .

Comenzile pot fi ridicate si personal din Bucuresti de la sediul partenerului nostru CS GymHouse din strada Sergent Moise Constantin nr 5C, sector 6 dar doar dupa o confirmare(telefonic sau email)din partea noastra.

In tara, dupa confirmarea telefonica, comenzile mai mari de 200 lei vor fi livrate gratuit, in 24-48 ore prin curier. In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 200 lei costul livrarii este 18 lei.

Pentru mai multe detalii legate de produse si consultanta in alegerea unui produs care sa se potriveasca cat mai bine scopului ales de dumneavostra ne puteti contacta prin mail apasand AICI. Ne puteti contacta si telefonic la 0766.325.584 de Luni pana Vineri de la 11.00 la 19.00 si Sambata - Duminica de la 12.00 la 18.00 .